Detta är min berättelse

Tilde, 17

Hejsan. Jag är en tjej på 17 år som blivit utsatt för två våldtäkter och även övergrepp inom mitt förra förhållande. Jag har gått till bup ungefär två år men blivit utskriven. Dock finns mycket tankar osv kvar av våldtäkterna, och på bup snackade vi inte så mycket om just det, utan mer om mitt väldigt dåliga mående, självmordsförsöket och min diagnos. 

I och med att tankarna fortfarande finns kvar så har jag fått massa drömmar om just våldtäkter. Speciellt när det kommer till min pappa. Han har aldrig utsatt mig för något men eftersom han är en man jag träffar varje dag så blir det han jag drömmer om när jag drömmer om våldtäkterna. Alltså att det är han som utför dom när det egentligen inte är det. 

Jag och pappa har alltid haft en väldigt stökig relation med mycket bråk osv, men han har alltid varit den som bryr sig om mig mest av alla. Det är så jobbigt när det blir att vår relation också skadas pga detta för jag vill tex inte att han kramar mig, skakar på mig när jag ska vakna eller rör mig på något annat sätt, även om det inte är runt dom områden som är privat. Jag mår väldigt dåligt av detta för jag kan verkligen inte berätta för honom om mina drömmar, för det känns redan som jag har gjort honom för ledsen med allt jag varit med om och utsatt honom och min familj för. 

Snälla hjälpt mig för jag vill inte må dåligt eller se pappa må dåligt för något han inte ens gjort. Vill kunna ha en kärleksfull relation med honom som vilken annan tonåring som helst har med sin pappa.

Tags: No tags

Comments are closed.