Detta är min berättelse

Jasmine 22, berättar

Jag var 16 år och bodde på internat. Träffade en kille som var trevlig och stöttade mig genom en jobbig relation med min dåvarande pojkvän. Ingen av dessa killar var bra för mig, båda var väldigt manipulerande. Min dåvarande pojkvän var otrogen mot mig flera gånger, och den andra killen sa att han var en idiot som gjorde så mot mig. 

Jag märkte tyvärr inte hur manipulerande denna kille var. En kväll var jag riktigt deppig och jag träffade den andra killen, vi kan kalla honom ”Isak”. Jag var hos honom och hans polare, han bad mig hänga med till hans rum och prata om min kille, då han hört några nya grejer. Vi pratade ett tag, sen kom handen på låret och han manipulerande mig till sex. Jag sa nej. Men han ville verkligen. Jag förstod ej att detta var fel förrän långt senare. Det slutade med att jag gjorde slut med min dåvarande kille och träffade Isak mer, eftersom han ville det. Vi hade sex de gånger han ville, på hans villkor. Sista gången vi hade sex var han arg och ville ha analsex, jag sa nej, men han gjorde det ändå. Då var jag 17 år. 

Tillslut lyckades jag med hjälp av kurator komma ifrån den här dåliga relationen, och bearbeta våldtäkterna som hänt. Vad som var jobbigt var att det var någon man kände, hade tillit till, och att man då trodde man själv gjort något fel. Jag var 16 år och hade knappt någon riktig relation med familjen, jag var lost. Det var en hemsk period och allt var så fel, men jag lyckades tillslut efter år med ångest och skam gå vidare, och är nu stark i mig själv. Men vissa dagar kan fortfarande vara jobbiga, minnen som kommer tillbaka. Det försöker jag komma fram till är okej, bara jag har närstående som jag kan finna trygghet hos, som får mig att känna mig lite gladare och tryggare. 

Tags: No tags

Comments are closed.