Detta är min berättelse

Hilda 15, berättar

Första gången var jag 10/11 år. Pappa och jag var ensamma hemma och jag låg framför honom i soffan när vi tittade på film. Pappa kramade mig och hade handen innanför tröjan. Sen plötsligt märker jag hur hans hand åker ner i trosorna och han klämmer mig lätt några gånger mellan benen. Det gjorde inte ont så jag tyckte bara det var märkligt. Något år efter kom jag och tänka på det igen, men kan inte begripa varför han skulle göra så. Jag klandrade mig själv och gjorde ursäkter för honom. Jag ville bara glömma allt. 

När jag var 14 år sov vi tillsammans i pappas och mammas säng då mamma var bortrest. I tre nätter innan han somnade rullade han över till min sida och kramades och smekte mig överallt. Jag kommer ihåg hur rädd jag var, men jag bara frös. Jag la filtar och kuddar mellan oss för att han inte skulle komma åt mig men allt förgäves. Igen skyllde jag på mig själv och gjorde ursäkter för honom. 

Jag är idag 15 år och fattar att det var han som gjorde fel, och det är han som borde skämmas.Även om han inte mena något illa så är ansvaret på honom och det är min upplevelse som räknas. Det var en fantastisk tjej på BRIS som hjälpte mig att inse det.

Tags: No tags

Comments are closed.