Välkommen Malin!

Vi välkomnar nu Malin Junker till Hela Migs sexologmottagning i Stockholm! Malin kommer jobba som kurator med sexologisk kompetens och ta emot stödsökande i sexologmottagningen i Stockholm.

Hej Malin! Vem är du och vad har du gjort innan du började på Föreningen Storasyster?

Jag heter Malin, är 28 år och är uppvuxen i Stockholm. Jag är utbildad socionom och har läst sexologi på masternivå inom ramen för socionomprogrammet. Jag går även en grundläggande psykoterapiutbildning i KBT (steg 1).

Jag har tidigare jobbat inom psykiatrin och med frågor som rör normer, identitet och sexualitet ligger mig varmt om hjärtat. Att få jobba som kurator vid hela Migs sexologmottagning känns därför både kul och viktigt!

Vad ser du fram emot mest med din nya roll inom Hela Mig?

Jag ser framförallt fram emot att få möjligheten att lyssna till och stötta personer som av olika anledningar upplever svårigheter kopplade till sexualiteten och sex till följd av övergrepp. Jag är övertygad om att vi måste våga prata mer om sådana frågor. Det känns därför stort att få vara en del av Hela Mig och det ska även bli spännande att få följa projektet över tid.

Vad kan en som söker stöd hos Hela Migs sexologmottagning i Sthlm förvänta sig av dig?

Eftersom mottagningen specifikt riktar sig till personer som upplever sexualitetsproblematik till följd av övergrepp kan den som söker förvänta sig stödsamtal där just svårigheter kopplade till sex och sexualitet tas upp. Samtalen kan också kretsa kring t ex självbild, identitet och relationer – allt utifrån den stödsökandes egna behov.

Vi är jätteglada att ha Malin med oss till Hela Migs sexologiska stöd! Du bokar tid hos Malin och Hela Migs sexologmottagning i Stockholm via helamig@foreningenstorasyster.se.
HÄR kan du läsa mer om sexologmottagningarna.