FÖRENINGEN STORASYSTER ÄR NOMINERADE TILL SVENSKA JÄMSTÄLLDHETSPRISET 2018!

Vi kan nu med stor glädje avslöja att Föreningen Storasyster är en av 11 bidrag som gått vidare till andra omgången i Svenska Jämställdhetspriset 2018!!

Svenska Jämställdhetspriset är en nationell utmärkelse som årligen delas ut till en aktör som bidragit till ett mer jämställt samhälle. Inför 2018 nominerades 30 bidrag till priset och efter juryns första sammanträde återstår elva. Urvalet har gjorts utifrån bedömningar av hur stor effekt arbetet har haft och hur hållbart det är över tid.
Du kan läsa mer om priset här!

Nu håller vi så klart tummarna att vi ska vara ett av de fem bidragen som går vidare till finalen i februari!

Håll gärna tummarna för oss!