Styrelsemöte 18 december 2017

• Cecilia (verksamhetschef) och Sandra (styrelsens ordförande) var på Unizons ordförande- och ledarkonferens i november 2017. Det var en mycket bra konferens med information om bl a roller och ansvarsfördelning i föreningar.
  • #metoo innebär en lättnad – äntligen lyfter våra frågor och får ta plats. Det har genererat stor uppmärksamhet för Storasyster som bl a har varit med i media på flera olika sätt. Storasyster är samarbetspartner tillsammans med makeequal och treskablinoll  i #minupprättelse som startats till följd av #metoo och ska stötta utsatta på olika sätt.
  • Storasyster är nominerade till en av tre finalister i Guldhjulet. Hur det går får vi veta i början av januari.
  • Bonniersamarbetet Storasyster ser dig pågår.
  • Årsmöte är planerat till den 22 mars kl 18:00 (plats inte bokad).