Chattsyster

Vill du ha en chattsyster?

Vi kan erbjuda dig som utsatts för våldtäkt eller sexuella övergrepp en chattsyster eller chattbror. En chattsyster/bror är en stöttande medmänniska som du kan prata med om precis vad du vill. Du och din chattsyster/bror har kontakt via mejl eller chatt upp till max en timme i veckan. I början av kontakten med kommer ni tillsammans fram till en målsättning med kontakten. Exempel på vanliga mål kan vara att våga berätta för någon om dina erfarenheter, att anmäla brottet eller att ha en person man kan skriva av sig till om sina känslor och tankar.

Fyll i det här formuläret för intresseanmälan, så tar vi kontakt med dig så snart som möjligt.

Om du har några frågor – mejla oss gärna på chattsyster@foreningenstorasyster.se