Köp ett gåvokort

Namnlöst-3

Vill du ge bort en liten present med ett stort värde? Vårt gåvokort är ett perfekt sätt att dela ditt engagemang med någon du gillar. Kanske som bröllopspresent, födelsedagspresent eller bara som en liten gåva till någon du tycker extra mycket om. Det mintgröna gåvokortet är specialdesignat av illustratören Tovelisa för Föreningen Storasyster. Du väljer själv vilket belopp du vill skänka och som kommer att stå på kortet.

Du kan betala via:

• Bankgiro: 397-4870, uppge namn, adress och det namn du önskar skänka din gåva till. Märk din insättning med ”gåvokort”.
  • Swish: Sätt in valfritt belopp på vårt swishnummer: 1236769251 och maila oss din hemadress och det namn du önskar skänka din gåva till: kontakt@foreningenstorasyster.se.
  • Shoppen

Om du betalar via vår shop så väljer du mellan följande belopp: 100, 300 och 500 kr.