Cecilia Bödker Pedersen, verksamhetschef

Är socionom från Linköpings universitet. Är övergripande ansvarig för Föreningen Storasysters verksamhet och arbetar med organisationens utveckling.

Kontakt: cecilia@foreningenstorasyster.se 0766-34 34 36

Marika Kruse-Høyem, leg psykolog

Marika är legitimerad psykolog och ansvarar för föreningens samtalsmottagning. Marika handleder föreningens personal, ansvarar för samtalsgrupper och ger samtalsstöd och traumabehandling (EMDR).

Kontakt: Marika@foreningenstorasyster.se 0704-83 17 73

Julia Engström, verksamhetsutvecklare utåtriktat arbete

Julia är beteendevetare och har en bakgrund som skolkurator. Arbetar med föreningens förebyggande och opinionsbildande arbete, ansvarar för våra föreläsningar, vår webbshop och har även samtal i vår mottagning.

Kontakt: julia@foreningenstorasyster.se 0734-02 92 06

Frida Svanberg, volontärsamordnare

Frida har en dubbel kandidatexamen från Stockholms Universitet i statsvetenskap och psykologi med fokus på genusfrågor. Arbetar med samordning, rekrytering och utbildning av föreningens volontärer.

Kontakt: frida@foreningenstorasyster.se

Linnéa Hall, projektledare kunskapshöjande insatser

Har en masterexamen i statsvetenskap med fokus på genusfrågor från Stockholms Universitet. Arbetar som projektledare för kunskapshöjande insatser inom området sexuellt våld.

Kontakt: linnea@foreningenstorasyster.se 0790-75 95 09

Malin Junker, kurator Hela Mig

Malin är socionom med sexologisk kompetens och går en grundläggande psykoterapiutbildning i KBT. Malin tar emot besök på sexologmottagningen i Stockholm och ger rådgivning online.

Kontakt: malin@foreningenstorasyster.se 0766-340535

Amanda Held, leg. psykolog

Amanda Johansson är psykolog från Uppsala universitet. Amanda arbetar som organisationspsykolog på Cut-e i Stockholm och som psykolog i Föreningen Storasysters samtalsmottagning. Amanda har utbildning i kognitiv beteendeterapi.

Lukas Levay, ptp-psykolog

Lukas gör sin praktiska tjänstgöring på Cut-e i Stockholm och arbetar som psykolog i Föreningen Storasysters samtalsmottagning. Lukas har utbildning i både KBT och psykodynamisk terapi.

Emma Sjöström, kurator

Emma Sjöström är beteendevetare med mångårig erfarenhet av behandlingsarbete grundat i KBT. Hon läser nu en grundläggande psykoterapiutbildning med inriktning KBT och relationell psykoterapi. Emma tar emot besök i Föreningen Storasysters samtalsmottagning.

Emilia Blomqvist, ptp-psykolog

Emilia har psykologexamen från Mittuniversitet och gör sin praktiska tjänstgöring på Cut-e i Stockholm. I Föreningen Storasyster arbetar hon som psykolog i samtalsmottagningen. Emilia har utbildning i evidensbaserad psykologisk behandling och arbetar främst med KBT.

Filippa Johansson, ptp-psykolog

Filippa gör sin praktiska tjänstgöring på Cubiks i Stockholm och arbetar som psykolog i Föreningen Storasysters samtalsmottagning. Filippa har utbildning i kognitiv beteendeterapi från Uppsala Universitet.