Stockholm


Cecilia Bödker Pedersen, verksamhetschef

Är socionom från Linköpings universitet. Är övergripande ansvarig för Föreningen Storasysters verksamhet och arbetar med organisationens utveckling.

Kontakt: cecilia@foreningenstorasyster.se 0766-34 34 36

 

 

 

Julia Engström, verksamhetsutvecklare utåtriktat arbete

Julia är beteendevetare och har en bakgrund som skolkurator. Arbetar med föreningens förebyggande och opinionsbildande arbete, ansvarar för våra föreläsningar, vår webbshop och har även samtal i vår mottagning.

Kontakt: julia@foreningenstorasyster.se 0734-02 92 06

 

 

Frida Svanberg, volontärsamordnare

Frida har en dubbel kandidatexamen från Stockholms Universitet i statsvetenskap och psykologi med fokus på genusfrågor. Arbetar med samordning, rekrytering och utbildning av föreningens volontärer.

Kontakt: frida@foreningenstorasyster.se 0704-83 17 73

 

 

Linnéa Hall, projektledare kunskapshöjande insatser

Har en masterexamen i statsvetenskap med fokus på genusfrågor från Stockholms Universitet. Arbetar som projektledare för kunskapshöjande insatser inom området sexuellt våld.

Kontakt: linnea@foreningenstorasyster.se 0790-75 95 09

 

 

Malin Junker, kurator Hela Mig

Malin är socionom med sexologisk kompetens och går en grundläggande psykoterapiutbildning i KBT. Malin tar emot besök på sexologmottagningen i Stockholm och ger rådgivning online.

Kontakt: malin@foreningenstorasyster.se 0766-340535

 

 

Amanda Held, leg. psykolog

Amanda Johansson är psykolog från Uppsala universitet. Amanda arbetar som organisationspsykolog på Cut-e i Stockholm och som psykolog i Föreningen Storasysters samtalsmottagning. Amanda har utbildning i kognitiv beteendeterapi.

Kontakt: samtal@foreningenstorasyster.se

 

 

Lukas Levay, leg. psykolog

Lukas arbetar som psykolog på Cut-e i Stockholm och tar emot samtal i Föreningen Storasysters samtalsmottagning. Lukas har utbildning i både KBT och psykodynamisk terapi.

Kontakt: samtal@foreningenstorasyster.se

 

 


Emilia Blomqvist, ptp-psykolog

Emilia har psykologexamen från Mittuniversitet och gör sin praktiska tjänstgöring på Cut-e i Stockholm. I Föreningen Storasyster arbetar hon som psykolog i samtalsmottagningen. Emilia har utbildning i evidensbaserad psykologisk behandling och arbetar främst med KBT.

Kontakt: samtal@foreningenstorasyster.se

 

Filippa Johansson, ptp-psykolog

Filippa gör sin praktiska tjänstgöring på Cubiks i Stockholm och arbetar som psykolog i Föreningen Storasysters samtalsmottagning. Filippa har utbildning i kognitiv beteendeterapi från Uppsala Universitet.

Kontakt: samtal@foreningenstorasyster.se

Comments are closed.

STÖD OSS

Du kan stödja oss på olika sätt. Genom att bli medlem, köpa gåvor i vår shop eller donera direkt på Bankgiro: 397-4870.

FÖRENINGEN STORASYSTER

Kungsholmsgatan 17B
112 27 Stockholm
kontakt@foreningenstorasyster.se

Organisationsnummer: 802465-2169