Föreningen Storasysters personal

Här kan du läsa mer om Föreningen Storasysters personal.

FS_Cecilia_077

Cecilia Bödker Pedersen

Verksamhetschef

Är socionom från Linköpings universitet. Är övergripande ansvarig för Föreningen Storasysters verksamhet och arbetar med organisationens utveckling.

FS_Malin_088

Malin Junker Englund

Socionom

Malin är ansvarig för Föreningen Storasysters professionella stödverksamhet och samtalsmottagning. Malin tar emot besök i samtalsmottagningen, är utbildad KBT-terapeut (steg 1) och har även sexologisk kompetens.

FS_Julia_051

Julia Engström

Verksamhetsutvecklare utåtriktat arbete

Julia är beteendevetare och har en bakgrund som skolkurator. Arbetar med föreningens förebyggande och opinionsbildande arbete, ansvarar för våra föreläsningar, vår webbshop och har även samtal i vår mottagning.

FS_Frida_040

Frida Svanberg

Volontärsamordnare

Frida har en dubbel kandidatexamen från Stockholms Universitet i statsvetenskap och psykologi med fokus på genusfrågor. Arbetar med samordning, rekrytering och utbildning av föreningens volontärer.

FS_Linnea_059

Linnéa Hall

Opinionsstrateg

Har en masterexamen i statsvetenskap med fokus på genusfrågor från Stockholms Universitet. Arbetar kunskapshöjande genom kartläggande studier och rapporter på området sexuellt våld, vilka ligger till grund för vårt opinionsbildande arbete.

Våra externa psykologer

Lukas Levay

Leg. psykolog

Lukas arbetar som psykolog på Cut-e i Stockholm och tar emot samtal i Föreningen Storasysters samtalsmottagning. Lukas har utbildning i både KBT och psykodynamisk terapi.

Emilia Blomqvist

Leg. psykolog

Emilia arbetar som psykolog på Cut-e i Stockholm och tar emot samtal i Föreningen Storasysters samtalsmottagning. Emilia är utbildad i evidensbaserad psykologisk behandling och arbetar främst med KBT. Hon har även läst kurser i sexologi på universitet.