Cecilia Bödker Pedersen
, verksamhetschef

Är socionom från Linköpings universitet. Är övergripande ansvarig för Föreningen Storasysters verksamhet och arbetar med organisationens utveckling.

Kontakt: cecilia@foreningenstorasyster.se 0766-34 34 36

Marika Kruse-Høyem, leg psykolog

Marika är legitimerad psykolog och ansvarar för föreningens samtalsmottagning. Marika handleder föreningens personal, ansvarar för samtalsgrupper och ger samtalsstöd och traumabehandling (EMDR).

Kontakt: Marika@foreningenstorasyster.se 0704-83 17 73

Julia Engström, verksamhetsutvecklare utåtriktat arbete

Julia är beteendevetare och har en bakgrund som skolkurator. Arbetar med föreningens förebyggande och opinionsbildande arbete, ansvarar för vår webbshop och har även samtal i vår mottagning.

Kontakt: julia@foreningenstorasyster.se 0734-02 92 06

Frida Svanberg, volontärsamordnare

Frida har en dubbel kandidatexamen från Stockholms Universitet i statsvetenskap och psykologi med fokus på genusfrågor. Arbetar med samordning, rekrytering och utbildning av föreningens volontärer.

Kontakt: frida@foreningenstorasyster.se

Linnéa Hall, projektledare kunskapshöjande insatser

Har en masterexamen i statsvetenskap med fokus på genusfrågor från Stockholms Universitet. Arbetar som projektledare för kunskapshöjande insatser inom området sexuellt våld.

Kontakt: linnea@foreningenstorasyster.se 0790-75 95 09

Malin Junker, kurator Hela Mig

Malin är socionom med sexologisk kompetens och går en grundläggande psykoterapiutbildning i KBT. Malin tar emot besök på sexologmottagningen i Stockholm och ger rådgivning online.

Kontakt: malin@foreningenstorasyster.se 0766-340535

Marie Wendel, leg. psykolog

Marie arbetar som psykolog på Cut-e i Stockholm och i Föreningen Storasysters samtalsmottagning. Marie har utbildning i både KBT och psykodynamisk terapi.

Amanda Johansson, leg. psykolog

Amanda Johansson är psykolog från Uppsala universitet. Amanda arbetar som organisationspsykolog på Cut-e i Stockholm och som psykolog i Föreningen Storasysters samtalsmottagning. Amanda har utbildning i kognitiv beteendeterapi.

Lukas Levay, leg. psykolog

Lukas gör sin praktiska tjänstgöring på Cut-e i Stockholm och arbetar som psykolog i Föreningen Storasysters samtalsmottagning. Lukas har utbildning i både KBT och psykodynamisk terapi.

Emma Sjöström, kurator

Emma Sjöström är beteendevetare med mångårig erfarenhet av behandlingsarbete grundat i KBT. Hon läser nu en grundläggande psykoterapiutbildning med inriktning KBT och relationell psykoterapi. Emma tar emot besök i Föreningen Storasysters samtalsmottagning.

Emilia Blomqvist, psykolog

Emilia har psykologexamen från Mittuniversitet och gör sin praktiska tjänstgöring på Cut-e i Stockholm. I Föreningen Storasyster arbetar hon som psykolog i samtalsmottagningen. Emilia har utbildning i evidensbaserad psykologisk behandling och arbetar främst med KBT.

Filippa Johansson, psykolog

Filippa gör sin praktiska tjänstgöring på Cubiks i Stockholm och arbetar som psykolog i Föreningen Storasysters samtalsmottagning. Filippa har utbildning i kognitiv beteendeterapi från Uppsala Universitet.