Sexologmejl

Sexologmejl är en mejljour som är till för dig som önskar stöd och rådgivning kring sexualitetsproblematik till följd av sexuella övergrepp. Till skillnad från Fråga sexologen, där du kan ställa en fråga och få ett svar innebär Sexologmejl en möjlighet till en kort stödkontakt i form av ca 3-4 mejlsvar från vår sexolog.

Sexologmejl bemannas av vår sexolog Leigh Norén som besvarar mejlen en gång i veckan.
För att komma i kontakt med Leigh mejla gärna till helamig@foreningenstorasyster.se

Om du vill maila helt anonymt till sexologen kan du skapa en fiktiv mailadress. Mailen läses bara av Hela Migs sexolog.