Detta är min berättelse

Sarah 24, berättar

Första gången
Vi skulle ses, vi gick en promenad och vi gick in i en gammal stuga. Han frågade mig och jag sa nej, han drog ur min tampong och stoppade i den. Varför skrek jag inte? Varför sprang jag inte?

Andra gången
Jag var på en fest, hög och berusad. Han erbjöd mig mat i lägenheten bredvid. Jag däckade och vaknar sen i hans säng när han var färdig.

Tredje gången
Jag var hög på Tramadol. Han va 33 och jag var 16 år. Han har känt mig sen jag var liten och han kände mina föräldrar. Han ville hela tiden att jag skulle ta mer. Varför sa jag aldrig nej?

Fjärde gången
Jag skulle sova hemma hos en kille. Jag höll på att somna när han tar min hand och stoppar ner den i hans byxor och drar min hand på hans sak. Han tar på mina bröst fastän jag låg helt fullt påklädd. Han stoppar ner sin hand i mina byxor, stoppar in sina fingrar. Jag trodde aldrig att det skulle ta slut och jag ville dö av skam. 

När jag var 11 år blev jag utsatt för en pedofil, Sveriges största pedofilbrott, men ändå så uppmärksammades det inte. Jag känner skuld för att jag aldrig anmälde, jag hatar mig själv för att han hann utsätta andra tjejer efter mig.

När jag var 14 år var jag ihop med en pedofil, han behandlade mig verkligen som ett barn. Han var 25 även när vi hade sex. 

Jag har aldrig fått chansen att prata om detta. Min mamma mörkade pedofilen när jag var 11 (det kom fram när jag va 14 pga någon annan gjorde en anmälan). Min pappa försökte, men hur tröstar man någon som gått igenom något sådant, hur ska jag nånsin bli hel? Jag klandrar mig själv otroligt för min naivitet. Styrka till alla er tjejer som har gått igenom detta eller liknande! ❤️

Tags: No tags

Comments are closed.