Sabrina, 29

När jag var 18 år så skedde första våldtäkten på en nattklubb, mitt på dansgolvet kom en man bakom mig och förde upprepade gånger upp hans fingrar i min slida. Jag var väldigt påverkad och hade svårt att försvara mig, ingen annan verkade heller se vad som hände. Allt jag ville den kvällen var att vara ute med mina vänner och ha kul. Jag hade precis fyllt 18 år. Jag vet att jag inte gjorde något fel.

De andra våldtäkterna skedde i mitt förra förhållande. Jag blev regelbundet våldtagen av min dåvarande kille under 2 års tid. Han hade sex med mig trots att jag sagt nej upprepade gånger, jag hade alltid ont efteråt och låg ofta i sängen med smärtor efteråt. Jag förstod inte förens några år senare att detta var våldtäkter.

Jag har alltid trott att våldtäkt endast kan ske om killen penetrerar med könsorganet. Jag trodde heller aldrig att våldtäkt kunde ske i relationer. Men nu vet jag det och tack vare samtyckeslagen känns det lättare att säga ifrån, även om det borde varit en självklarhet för mig innan.

Idag mår jag bättre men har fortfarande svårt med tilliten till andra. Jag hoppas att människor förstår att sex utan samtycke inom en relation fortfarande är våldtäkt.