Föreläsningar

Föreläsningar om sexuella övergrepp och våldtäkt

Vi erbjuder föreläsningar om sexuellt våld, för att verka förebyggande och opinionsbildande genom att bidra till kunskapsspridning, påverka attityder samt öka medvetenheten och minska tabut kring ämnet. Vi erbjuder också utbildningar i bemötande samt hur en kan hantera svåra samtal.
Våra föreläsningar och utbildningar riktar sig till skolungdomar, yrkesverksamma som möter människor i olika åldrar samt kvinno-, tjej- och ungdomsjourer.

Vi erbjuder flertalet olika föreläsnings- eller utbildningspaket och kan också skräddarsy en föreläsning eller utbildning utifrån vad ni önskar. Vi som föreläser är vana föreläsare och utbildare. Hör gärna av er med era önskemål!

Letar du efter nedladdningsbart material? Klicka här!

Boka en föreläsning

För bokning, frågor och priser vänligen kontakta vår verksamhetsutvecklare, Julia Engström:
julia@foreningenstorasyster.se, 0734-02 92 06

Du kan också ställa din fråga nedan, så återkommer vi: