Natalia, 25

Jag var 18 år och hade tappat oskulden bara en månad innan jag blev våldtagen. Jag var ute på krogen med kompisar och träffade honom helt spontant på dansgolvet. Vi började dansa och hångla, sen var han på mig resten av kvällen och gjorde det väldigt tydligt att han var ute efter att ha sex med mig. Jag däremot var inte så sugen, men det struntade han i. Mina känslor och åsikter spelade ingen roll för honom, vilket jag märkte. 

Efter att krogen stängde sa jag att jag ville hem. Han krävde att jag gav honom mitt nummer och Facebooknamn så han kunde adda mig. Då vi båda skulle åt samma håll så gick han med mig halva vägen hem, och då bussarna hade slutat gått så såg jag inget annat val. Under hela vägen pratade han om att vi skulle ha sex nästa gång vi träffades, hur sexig jag var, speciellt mina bröst. Det var som om han såg mig som ett sexobjekt. 

Den följande veckan skrev han jättemycket till mig och tjatade om att vi skulle ses, men jag var fortfarande osäker och kom med bortförklaringar, men han fortsatte tjata ändå. På helgen skulle jag på en krog och möta upp några kompisar, och hade bara sagt till honom att jag kanske skulle dit, men att det inte var säkert, eftersom jag hellre ville vara med kompisarna. 

När jag sen kom dit var han redan där och hade väntat på mig i över en timme, ensam dessutom. Så fort han såg mig blev han jätteklängig och förväntade sig att jag bara skulle vara med honom. Dock sa jag flera gånger att jag ville vara med mina kompisar, men då blev han sur och sa jag skulle dissa dem. Tillslut lämnade jag honom och gick till kompisarna, men bara efter en stund dök han upp och nästan krävde att jag istället skulle vara med honom. Och så fortsatte det under hela kvällen. Han var dessutom jätteberusad, och väldigt lång och bred, så jag kände mig rädd för att sätta ner foten och säga ifrån, eftersom jag anade att han kunde bli aggressiv. Jag vågade inte heller säga något till kompisarna eftersom han då också kunde blivit arg. 

Efter krogen sa han att vi skulle till ett ställe, och jag kände mig då så pass manipulerad och ”fast” i hans våld att jag fortfarande inte vågade säga ifrån, så vi for dit. När vi hade kommit fram våldtog han mig. Vi hade sex men jag hade aldrig sagt ja och tydligt visat innan att jag inte var särskilt intresserad. Men i hans ögon hade inte kvinnor någon talan så han struntade i om jag ville eller inte, det var helt och hållet på hans villkor.

Comments are closed.

STÖD OSS

Du kan stödja oss på olika sätt. Genom att bli medlem, köpa gåvor i vår shop eller donera direkt på Bankgiro: 397-4870.

FÖRENINGEN STORASYSTER

Warfvinges väg 26
112 51 Stockholm
kontakt@foreningenstorasyster.se

Organisationsnummer: 802465-2169