Malmö

Rebecca Sjöstrand, projektledare Hela Mig

Rebecca har en kandidatexamen i utvecklingsstudier från Lunds universitet och har tidigare arbetat med projekt inom den ideella sektorn. Ansvarar för Hela Migs utåtriktade arbete, press, samarbetspartners och referensgrupp.

Kontakt: rebecca@foreningenstorasyster.se 0700-90 63 71

Rebecka Göransson, sexolog Hela Mig

Rebecka är socionom i grunden och har läst masterprogrammet i sexologi på Malmö Högskola. Har tidigare arbetat som socialsekreterare och skolkurator. Rebecka arbetar stöd- och rådgivande som sexolog inom projektet Hela Mig.

Kontakt: rebecka@foreningenstorasyster.se 0700- 90 63 72

Michelle Nilsson, leg. psykolog Hela mig

Michelle är psykolog med erfarenhet av arbete inom företagshälsovård och ungdomsmottagning. Hon har utbildning i både KBT och psykodynamisk terapi. Michelle vidareutbildar sig nu till sexolog. Michelle arbetar i Hela Migs sexologmottagning.

Kontakt: michelle@foreningenstorasyster.se 0728-58 60 33