Ibland kan det vara lättare att skriva än att prata – därför erbjuder vi dig en mejljour

Vi som besvarar mejl är volontärer och anställda på Föreningen Storasyster, varav vissa har egna erfarenheter av våldtäkt eller sexuella övergrepp av olika slag. I mejljouren kan vi bidra med råd och vårt stöd, men vi erbjuder inget terapeutiskt stöd utan kan hänvisa dig vidare om du önskar. Vi har tystnadslöfte vilket innebär att det du skriver till oss stannar hos oss. Du kan vara anonym om du vill. Tveka inte att höra av dig. Vi lyssnar gärna!

Vi besvarar mejl så snart vi kan, dock senast var tredje dag

Mejla oss på:
jour @foreningenstorasyster.se

Genom att kontakta mejljouren godkänner du att ditt mejl och uppgifterna du lämnar där sparas och behandlas av Föreningen Storasyster i upp till två år i enlighet med GDPR (Dataskyddsförordningen). Detta är för att vi ska kunna administrera jourmejlen och ge dig stöd. Det går självklart ändå bra att vara anonym i ditt mejl.