Lisa, 25

Min tränare, du som jag sökte bekräftelse och vägledning hos för att få speltid och för att nå nästa nivå. Jag ville bli bättre, för att kunna bli bäst.

En kväll tog du dig friheten att utnyttja din position, min vilsenhet i tonår och livet. Hela jag stelnade till, tårarna rann men smärtan kändes som den aldrig riktigt försvann. I badkaret, nytt försök i sovrummet.

Tystnaden du föreslog, vår hemlighet, ledde mig in i destruktivitet och äckel inför min egen kropp. Ord mot ord, vänners misstro lämnade mig med känslan av skuld och skam.

Jag förstod inte då, blott 14 år att du gjorde fel. Ensam och liten i alla känslor, försökte jag få ett slut. Sveket har satt djupa spår och påverkar mig än idag efter alla dessa år.