Linn, 15

Är 15 år, snart 16. När jag var 14 hade jag en kille, en underbar kille! Men mitt ex ville fortfarande ha mig. En kväll när vi hängde lite som vänner jag, mitt ex och några andra så började han ta på mig mer och mer under kvällen, och tillslut tvingade han in mig i ett rum och hotade mig om jag skulle tjalla på någon om vad han gjort.

Jag gjorde slut med min dåvarande pojkvän för att han var bästa vän med han som förgrep sig på mig. Han viste inte varför, vågade inte förklara.

Vågar nu inte sova själv eller vara själv med någon kille för är rädd för vad som hände den kvällen. Är jätterädd för att byta om på offentliga platser eller vid någon annan, som på idrotten i skolan eller på badhus.

Jag kommer ALDRIG förlåta denna killen, han tog min oskuld, han tog mitt liv, han tog allt jag hade.

Warfvinges väg 26