Lina, 26

Det började när jag var 14 år och blev tillsammans med en kille som var 18. Jag fick min ”sexdebut” genom att han ville ta min oskuld, men under försök till samlag så kunde han inte få in den, eftersom jag varken var våt eller upphetsad. Så han sa ”Men shit, du har ju inget hål! Det är nåt fel på din kropp!”. Jag blev jätterädd och orolig, och lät honom försöka borra sig in i mig med sitt stånd flera gånger, den smärtan är fortfarande bland det värsta jag upplevt. Jag blödde och det skavde. 

Under vår relation pågick en rad olika övergrepp, och när jag väl som 17-åring kunde utföra ett samlag då jag faktiskt ville det (med en annan kille) så tänkte jag ”Oj! Jag har ett hål! Jag kan!”. Tyvärr så startade där och då flera år av sexmissbruk från min sida. Jag tror att allt handlade om att jag ville motbevisa min första killes teorier om att det var fel på min kropp, och jag var samtidigt stolt över att ”även jag kunde” tillslut. Jag hade hela tiden gått runt och trott att det var fel på mig. 

Jag är idag 26 år och går i terapi med flera år i bagaget där jag missbrukat sex och även låtit män förgripa sig på mig då jag sett det som ett sätt att straffa mig själv för de övergrepp jag utsattes för i tonåren. 

För några år sedan kontaktade min första kille mig, och vi pratade lite. Han sa ”Ja, jag minns att du var så himla pryd och försiktig när det kom till sex!”. Han har alltså inte fattat, över 10 år senare, att han förgrep sig på mig. Han tänkte att jag låg där helt apatisk för att jag ”var pryd.”

Comments are closed.

STÖD OSS

Du kan stödja oss på olika sätt. Genom att bli medlem, köpa gåvor i vår shop eller donera direkt på Bankgiro: 397-4870.

FÖRENINGEN STORASYSTER

Warfvinges väg 26
112 51 Stockholm
kontakt@foreningenstorasyster.se

Organisationsnummer: 802465-2169