Detta är min berättelse

Lia, 30

Jag har hela mitt liv blivit utsatt för sexuella övergrepp. Redan innan jag ens visste vad sex var blev jag våldtagen. Men på något sätt är inte det ens viktigt för mig att berätta om. Det som får mig att vilja ge upp än idag trots att det har gått 12 år sedan det hände är det jag måste få ur mig. För jag orkar inte längre gömma den här hemligheten.

Jag hade just fyllt 18. Min vän hade dragit med mig på en känd östermalmsklubb. På den tiden (och fortsatt långt fram i mitt liv pga psykisk ohälsa) tenderade jag att flirta utan att tänka på mitt eget välmående. En man hittar mig i vimlet och matar mig med alkohol och plötsligt blir allt svart. Jag vaknar av att han har lagt mig i ett badkar och kissar på mig. Sedan tar han mig till en madrass lagd mitt på ett golv utan andra möbler. Jag glider i och ut ur medvetandet men märker att hans hem inte har några andra möbler än en madrass på golvet. Jag är ganska övertygad om att jag blev drogad. Han har sex med mig. Vaginalt och analt. Drar skämtsamt av kondomen och fortsätter penetrera mig analt.

När jag vaknar till på morgonen är mina kläder borta. Letar länge. Tillslut måste jag väcka honom för att kunna få tillbaka dom. Han följer mig till tunnelbanan och jag är fortfarande ganska borta. Innan han går fångar han in min kropp hårt i sina armar och kysser mig och säger att han vill ses igen. Jag är så livrädd att jag kysser tillbaka. Sedan tar jag mig bort ifrån honom. Medveten om att jag kan ha blivit infekterad med något som kommer göra den här natten ännu värre än vad den redan varit.

Tags: No tags

Comments are closed.