Hela Mig

Hela Mig är Föreningen Storasysters treåriga projekt som syftar till att sprida kunskap om sexualitetsproblematik till följd av sexuellt våld och öka utbudet av sexologiskt stöd till personer mellan 13-25 år* som upplever sexualitetsproblematik efter våldtäkt eller andra sexuella övergrepp. Projektet finansieras av Arvsfonden och drivs av två projektledare med bas i Malmö.

Läs mer om projektet HÄR.

*Att Hela Mig främst vänder sig till personer mellan 13-25 år är då projektets finansiär fördelar medel  till barn- och ungdomsprojekt. I Arvsfondens riktlinjer räknas en som ung upp till 25 år. Är du äldre än 25 år och söker stöd för problem med sex? Mejla oss på helamig@foreningenstorasyster.se, så kan vi i mån av tid erbjuda stöd alternativt hänvisa dig vidare.