Gabriella, 24

Jag var 13 år, glad och lycklig. Det var skolavslutningen i 7an. Jag hade lurat mina föräldrar att jag skulle på filmkväll hos en ny kompis och sova över där. Egentligen skulle jag och en kompis till en fest långt hemifrån, till personer vi aldrig träffat men chattat med på nätet. Till snygga killar som vi längtat efter att få träffa. Jag tror aldrig jag hade druckit alkohol tidigare men den kvällen skulle jag göra det.

Vi kom till festen som tydligen var en avskedsfest för de som skulle sluta 9an. Vi var yngst och det var mest killar på festen. Vi drack lite och sen skulle jag och min kompis gå och bada med två av killarna. Vi tog av oss våra kläder och badade i underkläder. Än så länge var allt roligt och spännande.

Det var på vägen från badet det hände. Min kompis och den ena killen sprang hånglandes i förväg så jag blev ensam med den andra killen. Han tog på mig och jag försökte slingra mig. Jag ville inte. Han tog på mina bröst och innanför mina trosor. Jag sa ett försiktigt nej och försökte visa med mitt kroppsspråk att jag inte ville, men det gick inte. Han fortsatte och tog sen min hand och förde ner den innanför hans kalsonger. Han tvingade mig att runka av honom och när jag försökte slingra mig så tog han tag i min hand hårt och ledde rörelserna. Till slut slet jag mig och sprang till min kompis. Jag ville åka hem.

Jag var 13 år, osäker och förstörd. Det var den första intima kontakten med en kille jag haft i mitt liv och det blev långt ifrån den mysiga stund jag hade föreställt mig.