Frankie, 32

På väg hem från jobbet för några år sedan dök en okänd man upp bakom mig, kille egentligen, och drog ned mig på marken bredvid vägen.
Han var inte direkt större än jag och jag har alltid varit övertygad om att något sånt här aldrig skulle kunna hända mig eftersom jag lätt skulle kunna försvara mig. Men till min chock och skam så frös jag istället och lydde honom när jag trodde att jag skulle kämpa emot.

Han tvingade mig att suga av honom, på en gångväg en kväll när vem som helst skulle kunnat gå förbi men ingen gjorde det.

Jag brottas dagligen med skam över det inträffade och beundrar verkligen de som kan tala om sina upplevelser, särskilt lindrande känns det att läsa dem stöttande kommentarer som ofta följer efter en sådan berättelse.
Den enda som vet om att detta hänt mig är den psykolog jag gått till och jag jobbar verkligen med mig själv för att en dag också kunna stå upp och säga ”jag har också blivit våldtagen”. Att skriva här känns som ett viktigt steg på vägen, längtar till den dagen då jag vågar vara helt ärlig och öppen.