Hur kan ditt företag stödja Föreningen Storasyster?

För att vi skall kunna fortsätta arbeta målinriktat för ett jämställt samhälle fritt från sexuellt våld krävs finansiering. Vi välkomnar dig att tillsammans med oss utveckla och stärka vår verksamhet ytterligare – för att kunna stödja fler, fortsätta opinionsbilda och förebygga övergrepp. Bli sponsor så kan vi gemensamt nå vår vision!

Här nedan ser du våra olika former av sponsorskap. Naturligtvis är vi öppna och flexibla vad gäller just ert företags egna, kreativa tankar om hur vi tillsammans kan göra samarbetet extra gynnsamt.

Har ni en idé om hur just ert företag kan bidra? Kontakta oss!

Bli sponsor!

Företagsstöd logga

Storasyster

50 000 kr
  • "Tack till" + logga på vår hemsida
  • Vi kommer till ditt företag och föreläser om vår hjärtefråga och det ovärderliga arbete som just er arbetsplats är en del av
  • "Tack till" på Instagram och Facebook (ca 24 000 följare på Instagram och Facebook)
  • Er logga i våra mailsignaturer i 6 månader

Mellansyster

25 000 kr
  • "Tack till" + logga på vår hemsida

Lillasyster

10 000 kr

Bli samarbetspartner

Vi är öppna för samarbeten med företag och organisationer som står bakom vår vision om ett jämställt samhälle fritt från sexuellt våld. Du är varmt välkommen att höra av dig till vår verksamhetschef Cecilia för att diskutera vad ett samarbete skulle kunna innebära. Cecilia når du lättast via cecilia@foreningenstorasyster.se eller på mobil 0766 34 34 36.

Hur vill ni stötta oss?
StorasysterMellansysterLillasyster

Betalningssätt
Faktura