Fatima, 33

Första gången var jag kanske 8 år gammal. Jag sov och vaknade av att någon drog sin hand längs med mitt ben. Jag vakande till och personen i fråga slutade. Jag förstod inte vad som hände men minns att jag kände mig rädd och illa till mods. Jag kramade om mitt gosedjur allt vad jag kunde och försökte somna om. Efter det hade jag svårt att sova på denna plats i flera år. Samma person höll en gång fast mig under en lek och tog på min kropp, kände på mina oexisterande bröst.

När jag blev äldre har jag haft en konstig och förvirrad relation till sex. Jag har oftast känt ett obehag av män. Vad detta beror på vet jag inte än idag, om det är pga. det lilla som hände har jag ibland undrat. Men jag får ibland känslan av att jag varit med om nåt som jag förträngt då vissa saker väcker sådan ångest i mig.

Jag har varit i relationer där jag tillåtit mig bli utnyttjad. Där sex varit smärtsamt och använts i självdestruktivt syfte. Jag bet oftast ihop och lät de göra vad de önskade med mig. Ibland grät jag under tiden men tror inte de märkte nåt. Efteråt fick jag ofta panikattacker och gömde mig då på toaletten.

I en relation var det mer eller mindre standard att han tog på mig när jag sov. Fast jag sa ifrån gjorde han det igen. Så ännu en gång vakande jag upp i natten av att nån tog på mig, tog för sig av min kropp utan mitt samtycke.

Idag mår jag bättre och tar avstånd från det som känns jobbigt. Jag har idag inte mycket till sexlust och kan fortfarande få panik över många minnen. Jag har aldrig berättat för någon. Dels vet jag att det jag varit med om inte är någonting i jämförelse med vad många andra utsatts och utsätts för. Men jag funderar på om det egentligen är nåt jag borde prata om. Därför skriver jag till er. Ni är de första jag delar detta med.