Emma, 20

Det var en sommarkväll. En sommarfest. Mina kompisar var där, alla var där. Jag var full och lycklig. Jag fick syn på dig och tyckte du var söt. Vi pratade och jag tyckte du var trevlig, charmig.

Jag följde med dig när du tog min hand. Långt ut på åkern som aldrig tog slut. Det var spännande. Våran lilla hemlighet.

Ditt fina leende försvann där ute, på åkern. Din charm också. Du bad mig göra saker jag inte ville göra. Jag kommer aldrig glömma hur ditt kön kändes långt ner i halsen på mig och känslan av att inte kunna andas. Dina ord ”duktig, bra, så ja”. Eller smärtan när du tvingar dig in i mig.

Det kändes som att prata med en vägg. Hör han vad jag säger? Jag säger väl att jag inte vill?

Jo jag vill visst, säger han. Ja jag vill visst, tänker jag. Klart jag vill. Det är såhär det ska vara. Så jag ligger där. I 5 minuter. 10. 20. 30. Jag har tappat tidsuppfattningen. Låter honom vända mig hit, vända mig dit, händer runt min hals, kväljningar långt nere i strupen. Och så den fruktansvärda smärtan i mitt underliv. In, ut, in, ut, in, ut.

Jag trodde aldrig att det skulle ta slut. Min kropp var stilla. Mina ord hade ingen betydelse längre. Hade aldrig haft.

Plötsligt var det över. Han lät mig inte hitta mina trosor. Vi skulle tillbaka till festen, fort. Han skojar och skrattar. Jag med. Jag är så lättad att det är över. Nu är han sig själv igen. Jag går bakom honom med blod och sperma rinnande längs låret. Och jag skäms ihjäl.

Dagen efter får jag ett samtal från ett nummer jag inte känner igen. ”Tja! Det är Erik.” hjärtklappning, panik. ”Det blev rätt vilt igår va? Men du, säg inget till någon snälla. Jag har flickvän som jag älskar väldigt mycket.”

Självklart säger jag. Ingen ska få veta, säger jag.

Och varje gång jag berättar får jag skuldkänslor.