Ella, 15

Händelsen hände när jag va 13 år. Jag var först i klassen med mens och då räknades jag som äcklig och smutsig för något jag inte kunde hjälpa. Jag hade så dåligt självförtroende och jag mådde så dåligt över det. Jag hade hört att man kunde få bort mensen genom att svälta sig själv, jag gick alltså på det som dom ansåg var onormalt. De hade lite kunskaper om vad som faktiskt händer alla tjejer. Jag ville själv inte få bort mensen för jag tycker att mens är coolt, men jag ville få bort den för att passa in mer.

Det gick kanske en månad med bara en liten portion om dagen till mat och jag rasade i vikt, på en månad gick jag från 54 kg till 45 kg. Jag var smal och lång, det var inte fint, men jag gjorde det för att jag skulle bli av med nåt som jag tycker om och innerst inne egentligen ville ha.

En månad till gick och jag vägde då 39 kg och var 165 cm lång. Mensen hade försvunnit och jag var sååå glad, men så himla svag. Jag bestämde mig för att gå till skolan och säga till alla att min mens inte kom och att jag inte hade den längre, vilket jag i stort sätt ångrar så jävla hårt! Jag hade lyckats att säga det så att ett killgäng hörde och det är nu som det sjuka hände, usch!

Vi slutade vid 14 och jag ville hem och sova för jag var så trött. men innan jag skulle gå hem så skulle jag bara snabbt gå och kissa, jag gick in på toan men jag glömde att låsa. Då kom killgänget in på den trånga toan och de gjorde något konstigt med mig. De ställde mig först upp och tog ner sitsen, sen satte dom mig på toan och turades om att ha sex med mig. Jag var för svag för att stå emot så jag lät dom göra det, jag kände mig som ett objekt och att jag inte är värd mer än så…

Jag har ingen ätstörning längre men detta kommer alltid att sitta kvar i mitt huvud. Jag kommer att vara rädd för killar i resten av mitt liv och jag kommer ha svårt att kunna lita på dom.

Tack så mycket för att du ville läsa min berättelse❤️