Ebba, 23

Jag kan inte släppa det eller gå vidare. Jag vet inte hur jag ska agera eller vad jag ska göra.

Det var en personalfest för två månader sen, personalfest för oss som jobbar på nattklubben. Det var mycket lekar, mycket alkohol och väldigt kul på förfesten. Då var inte HAN där än. Senare på kvällen gick vi ut på en klubb i stan, mötte upp några kollegor som inte var med på förfesten och satte oss i VIP:en. Vi fick in två helrör och några champagneflaskor. Alla var väldigt berusade förutom HAN.

Senare på kvällen ville flera av oss hem, så HAN körde oss till en kollega som jag skulle sova hos den natten. Jag snubblade in i lägenheten och la mig i närmsta säng och däckade. Därefter var det svart för mig, förutom små luckor där han försöker kyssa mig men inget mer. Dagen efter vaknar jag upp med bara en tröja på mig och förstod ingenting. Naiv som jag är tänkte jag inte mer på det och körde hem från kollegan som så snällt lät mig sova där.

Någon vecka efter ringer min närmsta vän som också jobbar på nattklubben och frågar mig ”har du legat med HONOM?” Jag konstaterar säkert att jag aldrig skulle få för mig det. Jag skickar en snap till honom och frågar vad det är frågan om. Då svarar HAN ”WTF, vad snackar du om?” Men snabbt skickar HAN en till snap och skriver ”Ja vi hade sex Ebba, kommer du inte ihåg det?” ”DU hade sex med mig men jag hade inte sex med dig! Förstår du hur sjukt och obehagligt detta är?” skriver jag tillbaka. Sen får jag bara ”chilla” som svar.

HAN utnyttjade mig sexuellt när jag var alldeles för berusad för att tala för mig själv. Jag ville inte ha sex med honom, det har jag aldrig velat. Jag har aldrig gett honom en tanke på att jag vill ligga med honom. Och nu är det jag som känner mig smutsigt och äcklig. Jag känner mig svag. Sen dess har jag inte vågat gå ut och festat eller vara med människor som dricker alkohol. Jag har framförallt inte vågat dricka en droppe, jag är rädd för vad jag är kapabel till att utsätta mig själv för, men framförallt vad män kan utsätta mig eller de jag älskar för.

Det känns som att jag har gjort fel även om jag vet att det är HAN. Jag vill anmäla, men det finns ju inga bevis? Jag vågar inte berätta det för någon då jag är rädd för att ingen ska ta mig på allvar. Vad ska jag ta mig till?