Kopia av Kopia av you're a bright, beautiful

Chatten har tillfälligt utökade öppettider!

Vi har på grund av rådande omständigheter valt att utöka våra öppettider i chatten. Chatten kommer från och med v.15 även ha öppet på fredagar 20-22 samt lördagar 16-18.

Vi vet att många som utsätts för sexuellt våld i sina hem nu tvingas vara hemma tillsammans med personen som utsätter dem. Både barn och vuxna som i vanliga fall använder skola, arbete och fritidsaktiviteter som ett skydd från våldet hemma.

Vi vet också att psykisk ohälsa kan förvärras när omständigheter i ens liv snabbt förändras och många som är utsatta mår extra dåligt när världen känns otrygg och rörig.

Därför anser vi att det är extra viktigt att vårt arbete fortsätter som vanligt trots omständigheterna. Vi vill fortsätta vara en trygg och stabil plats att söka stöd hos när samhället i övrigt är skakigt.

Vi vill rikta ett stort varmt tack till våra volontärer som gör det möjligt för oss att utöka öppettiderna i chatten och som outtröttligt arbetar på med att ge stöd till våra stödsökande, oavsett vad som händer i omvärlden <3

Tags: No tags

Comments are closed.