Carl, 26

Jag hade nyligen fyllt 15 när det hände, och var på väg till min partners lägenhet, skulle sova över. Mina killkompisar kände till detta, och menade att ”nu skulle fan min oskuld tas av min partner”, som var mycket mer sexuellt erfaren än mig, vilket fick mig att känna mig undergiven, men minns att killarnas råd var att ”köra på, även om det känns märkligt”.

Efter att vi suttit i min partners säng och det varit en stel minut, började hen ta av mig kläderna. Jag tvekade, men hen lovade att det skulle vara skönt. Jag vågade knappt röra mig, och snart låg jag på rygg och kände att jag ville därifrån. Men jag sa inget. Jag lät hen göra det hen kände för med min kropp, och jag intalade mig att det var så här det skulle kännas, så här en oskuld tas.

Efter vad som kändes en evighet, gick jag in på toaletten, lät vasken gå på fullt och grät. Jag klarade inte att stå längre, jag lade mig ner och hoppades att det forsande vattnet skulle kväva mina snyftningar. Väl ute, sade min partner ”Oroa dig inte, det kommer vara skönt nästa gång” och lämnade rummet. Jag slängde på mig mina kläder och sprang hem. Det var sista gången jag såg henne.

Än idag så klandrar jag inte bara henne, utan hela macho-stilen som kommer ifrån män. Det var det som fanns i mitt huvud, det var det som tillät mig att inte säga emot, det var det som gjorde att min oskuld togs på ett sätt som förstörde mig de kommande åren. Jag tror hon nu i efterhand vet exakt vad hon gjorde, men jag tror inte killarna (männen) idag ser deras roll i det hela. Och det är åt helvete fel…