Berätta

Vill du berätta din historia, och dina egna upplevelser av den våldtäkt eller de sexuella övergrepp du blivit utsatt för? Ibland kan det kännas värdefullt att få sätta ord på sina egna upplevelser, det kan vara ett steg i rätt riktning, och ett sätt att börja bearbeta de övergrepp en varit utsatt för. Skriv ”min berättelse” som ämne och var tydlig med om du vill stå med, med namn och ålder eller vara anonym.

Mejla din text till:
beratta@foreningenstorasyster.se

Eller använd nedanstående kontaktformulär:
Du behöver inte uppge ditt riktiga namn eller din mejladress. Vill du vara anonym kan du skriva ”anonym” som namn och ”anonym@anonym.se” som mejladress i kontaktformuläret. Skriv ”min berättelse” som ämne och var tydlig med om du vill stå med, med namn och ålder eller vara anonym.

Ditt namn:

Mailadress: