Anna, 30

Den 13:e december kl 17.30 det år jag var 13 blev jag utsatt för min första våldtäkt av en två år äldre kille som jag var kär i. Han hade planerat allt innan och gjorde high-five med sina kompisar när han var klar med mig.

Han fortsatte med sina övergrepp nästan dagligen under flera månaders tid. Jag lämnade min kropp där och lät honom göra vad han ville med mig utan motstånd. Jag kunde inte göra annat för jag var livrädd. Jag har minnen av att jag blödde mycket och att det ibland svartnade för ögonen. Jag var fortfarande ett barn när det hände.

Efter att övergreppen upphörde fortsatte jag att träffa kille efter kille för och att bevisa för mig själv att det inte var så farligt att ha sex, men jag klarade aldrig av det. I 20-årsåldern brast det för mig och jag började gå i KBT-terapi, vilket jag idag tror räddade mig från att förstöra mig själv helt. Jag fick även diagnosen PTSD.

Idag lever jag med en man som jag har det bra med, jag har ett roligt jobb och jag har även egna barn. Alla säger att jag är positiv och glad, vilket jag tycker stämmer. Jag har överlevt ett helvete och vet idag att jag är viktig och värdefull med alla mina erfarenheter. Våldtäkterna kommer alltid finnas med mig, men det styr inte mitt liv längre. Det har krävts flera år av hårt arbete i terapi för att komma hit, men det går.

Så till er som går igenom något liknande vill jag ge en kram och säga att ta hjälp och ge aldrig upp!