Anna, 16

Det är sommar, och egentligen bara en fest bland många andra. Vi är i ett hus som min bästa kompis mamma hyr. Ett tjugotal ungdomar som lagar mat, äter, dricker, skrattar, badar och glömmer alla bekymmer.

Alla sover över. Så även jag. Det är ont om sovplatser eftersom vi var så många men tack vare att jag går och lägger mig bland de första är det inget problem för mig att hitta en tom säng.

Plötsligt vaknar jag. Det är något som inte stämmer. Tung och seg i kroppen av alkohol funderar jag över vad det är som är fel. Sedan slår det mig, någon har sina fingrar i mig. Jag skriker till. Säger ifrån. Nej, jag vill inte detta. Tror också att jag sparkar till/slår/knuffar på dig för att förtydliga mitt nej. Men sen vill jag bara sova. Jag är ju full och trött.

Vaknar en gång till. Ännu en gång något som inte stämmer. Ena handens fingrar är tillbaka inne i mig och den andra handen smeker min kropp. Bestämmer mig för att gå. Mitt nej och det faktum att jag sover verkar inte vara tillräckligt för att du ska förstå.

Händelsen håller jag för mig själv. Du är ju kompis med en av mina bästa vänner och hennes familj. Jag vill ju inte skapa dålig stämning.